Ottova velká hrníčková kuchařka /

Vaření, pečení, smažení, grilování i příprava studených pokrmů bez vážení. Největší česká kuchařská kniha s jednoduchou metodou odměřování surovin podle hrníčků výrazně urychlí a usnadní práci v kuchyni. Průřez kulinářským uměním mnoha generací a národů. Výběr nejlepších receptů české, moravské, slo...

Celý popis

Hlavní autor: Vašák, Jaroslav, 1947-
Další autoři: Karkan, Eduard
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Ottovo nakladatelství, 2007
Témata:
Konspekt: 641
On-line přístup: Digitalizovaný dokument
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Internet

Digitalizovaný dokument

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
422470051679 51679 641 Naučná literatura Dostupné