Ottova velká hrníčková kuchařka /
Vaření, pečení, smažení, grilování i příprava studených pokrmů bez vážení. Největší česká kuchařská kniha s jednoduchou metodou odměřování surovin podle hrníčků výrazně urychlí a usnadní práci v kuchyni. Průřez kulinářským uměním mnoha generací a národů. Výběr nejlepších receptů české, moravské, slo...
Hlavní autor: | Vašák, Jaroslav, 1947- |
---|---|
Další autoři: | Karkan, Eduard |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Ottovo nakladatelství,
2007
|
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
On-line přístup: |
Digitalizovaný dokument |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Internet
Digitalizovaný dokumentOddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
422470051679 | 51679 | 641 | Naučná literatura | Dostupné |